Social Icons

Blog

Sunday, October 5, 2014

The Woo Group Hong Kong USA: Royal Bank of Canada bekjentgjør ansvarlig debenture problemet


Royal Bank of Canada (RY på TSX og NYSE) kunngjorde i dag et offer av $1 milliard av ansvarlig gjeldsbrev ("notater") gjennom kanadiske Medium Term Note Program.

Notatene bære renter med en fast rente på 3,45 prosent per år (betalt tidsskriften) til September 29, 2021, og tre måneders Bankerens aksept Rate pluss 1.12 prosent deretter til deres modenhet på 29 September 2026 (betalt kvartalsvis). Forventet avsluttende dato er 29 September 2014. RBC Capital Markets opptrer som agent på problemet.

Banken kan, etter eget valg, med forhåndsgodkjenning av kontoret til Superintendent av finansielle institusjoner Canada, løs notater på eller etter den 29 September 2021 til pålydende, helt til enhver tid eller delvis fra tid til annen, på ikke mindre enn 30 dager, og ikke mer enn 60 dagers varsel til registrerte eiere.

Lånene denne transaksjonen vil bli brukt til firma.

Notater vil er ikke og ikke bli registrert i USA under den amerikanske verdipapirloven av 1933, som endret ("Verdipapirloven"), eller lovene i noen stat i USA og kan ikke tilbys, selges eller levert, direkte eller indirekte i USA eller til eller for kontoen eller fordel for, en "amerikansk person" (som definert i forskriften S under Securities Act) fraværende registrering under Securities Act eller gjeldende unntak fra slik registrering. Denne pressemeldingen innebærer ikke et tilbud om å selge eller en oppfordring til å kjøpe verdipapirer i USA eller i andre jurisdiksjoner hvor slikt tilbud om eller oppfordring vil være ulovlig.

No comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates